Live din Brad
Cautare
Vremea
Dir.: nord
Coduri postale
Localitatea si strada:

Bun venit la Brad!

Vă urez un sincer şi călduros BUN VENIT la Brad, oraş frumos, cu oameni inimoşi.

Pentru noi, vizita dumneavoastră este un prilej de bucurie deoarece ne veţi cunoaşte aşa cum suntem, cu imagini sugestive şi informaţii utile despre oraşul nostru, oraş în care tradiţiile şi noutăţile se împletesc într-un mod armonios. Veţi găsi la noi o seamă de obiective istorice şi turistice deosebite, care sper să vă trezească interesul.

Vă invit, pe această cale, să cunoaşteţi frumuseţile, oportunităţile şi noutăţile pe care vi le oferă oraşul capitală a Ţării Zarandului.
Florin CAZACU,
Primarul municipiului Brad
 Initiativa cetateneasca SI TU DECIZI PENTRU BRAD

Vă informăm că, în conformitate cu prevederile art.109 și 110 din Legea nr.215/2001 a administrației publice locale, republicată cu modificările și completările ulterioare, cetățeanul Matei Raul-Florin a depus la Primăria Municipiului Brad forma propusă pentru proiectul de hotărâre ,,Inițiativă cetățenească cu propunerea privind implementarea Bugetării Participative în Municipiul Brad <<Și tu decizi pentru Brad>>". Inițiativa poate fi consultată aici .

[Citeste mai mult...]Testarea sistemului de avertizare a populatiei in situatii de urgenta RO-ALERT

Vă informăm că în perioada 18.07.2019 - 30.07.2019 se va desfășura, la nivel județean și național, testarea sistemului de avertizare a populației în situații de urgență ,,RO-ALERT". La nivelul municipiului Brad testarea va avea loc în data de 22.07.2019, în intervalul orar 10-12. Mesajul de testare va fi transmis de către I.S.U. Hunedoara.

[Citeste mai mult...]CAMPANIE DE COLECTARE A DESEURILOR VOLUMINOASE

SC BRAI-CATA derulează, în perioada 16-17-18 iulie 2019, intre orele 07-14 o noua campanie de colectare a deșeurilor voluminoase din Zona 1 Brad-UAT Brad Cetățenii vor putea depune deșeurile voluminoase prin aport voluntar în punctele de colectare existente pentru colectarea gunoiului menajer, conform programului de mai SUS. Deșeurile voluminoase sunt: mobilier, covoare, obiecte mari de folosință îndelungată altele decât deșeurile din echipamente electrice și electronice precum: calorifere fonta, calorifere aluminiu, uși, tocuri de uși, geamuri, tocuri de geamuri și sticlă de geam, comode, mese de cafea, de toaletă, decorative, mese de scris pentru copii, rafturi, etajere, etajere metalice, canapele, paturi, dulapuri, birouri, scaune, banchete, oale, ceasuri, perdele, draperii, dulapuri de baie, suporturi prosoape, lustre, tablouri, obiecte sanitare, căzi, vase de toaletă, robineți, cabine de duș, suporturi, baterii, chiuvete, bideuri, capace vase de toaletă, lavoare, rezervoare de apă pentru vase de toaletă, carpete, preșuri, etc.

[Citeste mai mult...]Verificarea sirenelor pentru alarmare publica

Primăria municipiului Brad vă informează că în data de 10 iulie 2019, între orele 10-11, va avea loc un exercițiu de alarmare publică la nivel județean și local privind verificarea și funcționarea sirenelor de alarmare publică și acționarea acestora. Pentru desfășurarea în condiții bune a exercițiului se dorește preîntâmpinarea panicii și cunoașterea semnificației semnalelor de alarmare acustice și a măsurilor care trebuie adoptate în situații de protecție civilă.

[Citeste mai mult...]VOLUNTAR PENTRU BRAD!

MĂ IMPLIC ÎN VIAȚA ORAȘULUI MEU! Consiliul local al municipiului Brad a hotărât organizarea unor activități de voluntariat pentru tinerii cu vârsta intre 16 și 25 de ani din municipiul Brad. Prima perioadă de voluntariat este organizată în luna iulie după următorul program: -1-9 iulie înscrierea persoanelor interesate; -10-19 iulie desfășurarea activității de voluntariat Activitatea este organizată conform Legii 78/2014 privind reglementarea activității de voluntariat.

[Citeste mai mult...]Prima editie a CAMPIONATULUI DE MINIFOTBAL MUNICIPAL BRAD - 16 iunie 2019

[Citeste mai mult...]Dezvelirea si slujba de sfintire a bustului din bronz al EROULUI NATIONAL Avram Iancu - 15 iunie 2019

[Citeste mai mult...]1 IUNIE 2019 - SARBATOAREA COPILARIEI LA BRAD

[Citeste mai mult...]NOAPTEA MUZEELOR 2019

[Citeste mai mult...]ANUNT DE PARTICIPARE la selectia publica de proiecte de interes public local pentru acordarea de finantare nerambursabila din bugetul general al Municipiului Brad pe anul 2019

Instituția MUNICIPIUL BRAD - PRIMARIA, CF 4374962, str. Independenţei nr. 2 telefon: 0254/612665, fax: 0254/612669, bradprim@yahoo.com, www.primariabrad.ro , invită persoanele fizice și juridice fără scop patrimonial, respectiv asociaţiile și fundaţiile constituite conform legii care îndeplinesc condiţiile prevăzute de Legea nr. 350/2005, să depună ofertă în scopul atribuirii contractelor de finanţare nerambursabilă, pentru domeniile: cultură, sport, culte. 1. Procedura aplicată pentru atribuirea contractelor de finanţare nerambursabilă a proiectelor din domeniile cultură/sport/culte este prevăzută de art. 6 din Legea nr. 350/2005, privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general . 2. Sursa de finanţare a contractului și valoarea : fonduri publice - 550.000 lei 3. Durata proiectelor : 15 decembrie 2019. 4. Data limită pentru depunerea propunerilor de proiect: 14 iunie 2019 ora 12,00. 5. Adresa la care trebuie depuse propunerile de proiect: Brad, 335200, Primăria municipiului Brad, str. Independenţei nr. 2 6. Selecţia și evaluarea proiectelor în vederea obţinerii finanţării nerambursabile se va face de către comisia de evaluare , în perioada 17-18 iunie 2019.

[Citeste mai mult...][Citeste mai multe noutati...]