Live din Brad
Cautare
Vremea
Dir.: nord
Coduri postale
Localitatea si strada:

Bun venit la Brad!

Vă urez un sincer şi călduros BUN VENIT la Brad, oraş frumos, cu oameni inimoşi.

Pentru noi, vizita dumneavoastră este un prilej de bucurie deoarece ne veţi cunoaşte aşa cum suntem, cu imagini sugestive şi informaţii utile despre oraşul nostru, oraş în care tradiţiile şi noutăţile se împletesc într-un mod armonios. Veţi găsi la noi o seamă de obiective istorice şi turistice deosebite, care sper să vă trezească interesul.

Vă invit, pe această cale, să cunoaşteţi frumuseţile, oportunităţile şi noutăţile pe care vi le oferă oraşul capitală a Ţării Zarandului.
Florin CAZACU,
Primarul municipiului Brad
 Verificarea sirenelor pentru alarmare publica

Primăria municipiului Brad vă informează că în data de 6 martie 2019, între orele 10-11, va avea loc un exercițiu de alarmare publică la nivel județean și local privind verificarea și funcționarea sirenelor de alarmare publică și acționarea acestora. Pentru desfășurarea în condiții bune a exercițiului se dorește preîntâmpinarea panicii și cunoașterea semnificației semnalelor de alarmare acustice și a măsurilor care trebuie adoptate în situații de protecție civilă.

[Citeste mai mult...]Modificare plafon venituri lunare in vederea acordarii ajutorului pentru incalzirea locuintei

Ca urmare a aprobării OUG nr. 114/2018, privind instituirea unor măsuri în domeniul investiţiilor publice şi a unor măsuri fiscal-bugetare, modificarea şi completarea unor acte normative şi prorogarea unor termene, vă informăm că începând cu data de 1 ianuarie 2019 pentru persoanele singure, familiile sau persoanele care se gospodăresc împreună și folosesc pentru încălzirea locuinței energie electrică sau combustibili solizi se modifică plafonul de venituri lunare până la care poate fi solicitat ajutorul pentru încălzirea locuinței. Noul plafon este 750 lei/persoană, față de 615 lei/persoană cât era anterior. Restul plafoanelor rămân neschimbate: - 1082 lei pentru persoanele singure, beneficiare de încălzire cu energie termică; 786 lei/persoană pentru familiile sau persoanele care se gospodăresc împreună, beneficiare de încălzire cu energie termică.

[Citeste mai mult...]Intalnirea cu Mos Craciun in Piata Aurului Brad

[Citeste mai mult...]Procedura de atribuire autorizatii taxi

ANUNŢ privind declanșarea procedurii de atribuire a autorizațiilor taxi nr.34 și nr.37 pentru efectuarea transportului de persoane în regim de taxi în Municipiul Brad În conformitate cu prevederile Legii nr. 38/2003 (actualizată) privind transportul în regim de taxi şi în regim de închiriere, a Ordinul M.I.R.A, nr.356/2007 privind aprobarea Normelor Metodologice pentru aplicarea prevederilor Legii nr. 38/2003 privind transportul în regim de taxi şi în regim de închiriere şi cu H.C.L. nr.55/2008 privind aprobarea Modalităţilor şi declanşării procedurii de atribuire în gestiune a serviciilor de transport în regim de taxi , aducem la cunoştinţă celor interesaţi următoarele:

[Citeste mai mult...]Ziua Armatei sarbatorita la Brad, in contextul Marii Uniri

[Citeste mai mult...]Constituirea si/sau reconstituirea dreptului de proprietate

ÎN CONFORMITATE CU PREVEDERILE ART. II DIN LEGEA NR. 231/2018 pentru modificarea și completarea Legii fondului funciar nr. 18/1991, PÂNĂ LA DATA DE 7 DECEMBRIE 2018 , PERSOANELE FIZICE ȘI JURIDICE CARE ÎNDEPLINESC CONDIȚIILE PREVĂZUTE DE LEGE POT FORMULA CERERI ÎN VEDEREA CONSTITUIRII ȘI/SAU RECONSTITUIRII DREPTULUI DE PROPRIETATE.

[Citeste mai mult...]Lansare de carte la Brad

[Citeste mai mult...]Let's do it, Romania! Let's do it, Brad!

Primăria municipiului Brad s-a înscris și în acest an la campania de curățenie „Let's Do It, Romania" derulată la nivel național în data de 15 septembrie 2018. În cadrul campaniei s-au înscris, până acum, peste 200 de voluntari din municipiul Brad, marea majoritate fiind elevi ai unităţilor şcolare, salariați ai primăriei și personal din cadrul unității militare. Acțiunea va avea loc în data de 15 septembrie 2018, începand cu ora 9.00, având ca punct de pornire sediul Primăriei municipiului Brad. La sediul primăriei se va desfășura înregistrarea voluntarilor și instructajul colectiv privind normele de siguranță. Participanţii, voluntari la această acţiune, vor desfăşura activităţi de curăţenie în unele zone din municipiu Brad. Zonele vizate care vor fi curăţate sunt: malurile pârâului Luncoi, albia majoră a râului Crişul Alb, Parcul Tineretului, terasamentul căii ferate înguste, terasamentul fostei căi ferate şi altele. Prin aceasta acțiune participanții doresc sa atragă atenția asupra lipsei de simț civic a celor care aruncă deșeuri menajere în locuri neamenajate. Primăria municipiului Brad, organizatorul de la nivel național şi operatorul local de salubrizare vor pune la dispoziţia voluntarilor logistica necesară pentru buna desfăşurare a acţiunii. Așteptăm ca la această acțiune să participe un număr cât mai mare de voluntari!  

[Citeste mai mult...]Prelucraerea datelor cu caracter personal

» INFORMARE privind prelucrarea datelor cu caracter personal » FORMULARE pentru exercitarea dreptului privind prelucrarea datelor cu caracter personal:    » CERERE PENTRU EXERCITAREA DREPTULUI LA ACCES privind prelucrarea datelor cu caracter personal

[Citeste mai mult...]Targ de Paste - editia XI -a, 2018

Va invitam la cea de-a XI-a ediție a ”Târgului de Paște”, eveniment ce aduce impreună copii, părinți, cadre didactice, reprezentanți ai administrației publice locale și brădeni care vor să ajute 10 familii aflate în situații de dificultate.  

[Citeste mai mult...][Citeste mai multe noutati...]