Live din Brad
Cautare
Vremea
Dir.: nord
Coduri postale
Localitatea si strada:

Categorie Curenta: Informatii

Sunteti aici: InformatiiSara Craciunului Nost'

Primăria municipiului Brad şi Consiliul Local au încercat şi au reuşit să organizeze un eveniment special pentru toţi locuitorii municipiului Brad, acum în pragul Sfintelor Sărbători de iarnă. Evenimentul a avut loc vineri, 21 decembrie 2007, începând cu orele 17.00 în Piaţa Centrală a municipiului Brad.

[Citeste mai mult...]Sfintirea pietrei de temelie a noului lacas de cult ortodox din cartierul Micro 1 din municipiul Brad

În data de 6 decembrie 2007, au fost organizate festivităţile prilejuite de sfinţirea pietrei de temelie a noului lăcaş de cult ortodox din cartierul Micro 1, Peste Luncoi, cu hramul Sf. Ierarh Nicolae şi Sf. Mare Muceniţă Varvara.

[Citeste mai mult...]1 Decembrie - Ziua Nationala a Romaniei

Marea Unire a fost sărbătorită la Brad în Piaţa

[Citeste mai mult...]Respect pentru varstnici

Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice a fost sărbătorită în municipiul Brad vineri, 05 octombrie 2007, prin „Balul Seniorilor”.

[Citeste mai mult...]ZILELE MUNICIPIULUI BRAD - editia a VI-a

10-12 august 2007 - ZILELE MUNICIPIULUI BRAD - ediţia a VI-a „Zilele municipiului Brad” au fost sărbătorite la Brad în Piaţa Centrală a oraşului, Sala Sporturilor şi Parcul Tineretului, în 10-12 august 2007.

[Citeste mai mult...]Ziua Internationala a Copilului - 1 Iunie

Ziua Internaţională a Copilului 1 Iunie a fost sărbătorită la Brad în Piaţa Centrală a oraşului.    

[Citeste mai mult...]Serbarile Primaverii

Municipiul Brad, capitala Ţării Zarandului, a fost, vineri 4 mai 2007, gazda Serbărilor Primăverii, acţiune organizată de Consiliul local, Primăria municipiului Brad şi Casa de producţie DUO G.E.D. PRODUCTION, prin care au fost sărbătorite Ziua Internaţională a Muncii, Ziua Tineretului şi Ziua Europei.

[Citeste mai mult...]Despre Brad

Brad este un municipiu şi oraş minier din judeţul Hunedoara, Transilvania, România. Are o populaţie de 16.485 locuitori. Aici se află singurul Muzeu ale Aurului din Europa. Oraşul are două şcoli generale şi un colegiu naţional: Colegiul Naţional "Avram Iancu" Brad.

[Citeste mai mult...]