Live din Brad
Cautare
Vremea
Dir.: nord
Coduri postale
Localitatea si strada:

Categorie Curenta: Informatii

Sunteti aici: InformatiiTarg de Paste - editia a X-a

CONSILIUL LOCAL ŞI PRIMĂRIA MUNICIPIULUI BRAD INSPECTORATUL ŞCOLAR AL JUDEŢULUI HUNEDOARA PROTOPOPIATUL BRAD CU PAROHIILE DIN MUNICIPIUL BRAD CASA DE CULTURĂ BRAD GRĂDINIŢA "FLOARE DE COLŢ" BRAD ŞCOALA GIMNAZIALĂ „HORIA, CLOŞCA ŞI CRIŞAN" BRAD PALATUL COPIILOR DEVA - CLUBUL COPIILOR BRAD Vă invităm să împărtăşiţi cu noi bucuria de a dărui speranţă, lumină şi pace sufletească celor din jur.

[Citeste mai mult...]Raport anual al finantarilor nerambursabile din fondurile publice ale Primariei municipiului Brad pentru anul 2016

Ca urmare a participării la selecția publică a proiectelor religioase, culturale și sportive în vederea acordării de finanțare nerambursabilă, conform prevederilor Legii nr. 350/2005 privind regimul finanțărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activități nonprofit de interes general și a Hotărârii Consiliului Local nr. 56/2016 , s-au atribuit contracte de finanțare nerambursabilă următorilor beneficiari: 1. Domeniul: SPORTIV SI RECREATIV 1. Empi Karate Club Brad - ,,Campioni pentru Brad" - 15.000 lei

[Citeste mai mult...]TAXE SI IMPOZITE LOCALE IN MUNICIPIUL BRAD - 2017

Din data de 9 ianuarie 2017 ora 8.00, la Primăria Municipiului Brad a început încasarea de la persoanele fizice şi juridice din municipiul Brad a sumelor pentru achitarea impozitelor şi taxelor locale. Nivelul impozitelor şi taxelor locale în municipiul Brad, stabilit conform Codul Fiscal - Legea 227/2015, este acelaşi ca şi în anul 2016, pentru persoanele fizice, și poate fi consultat aici. Pentru achitarea integrală a impozitului pe clădiri, terenuri şi mijloace de transport până la data de 31 martie 2017 persoanele fizice și cele juridice beneficiază de o bonificaţie de 10% din valoarea sumei datorate. Taxele, redevenţele şi chiriile datorate în baza unor contracte încheiate cu administraţia publică locală sunt stabilite conform Hotărârii Consiliului Local Brad nr.157/2016. Programul de lucru la casieria Primăriei Municipiului Brad, camera 22 parter, este de luni până joi între orele 8.00 şi 14.00 şi vineri între orele 8.00 şi 12.00.

[Citeste mai mult...]Intalnirea de la miezul noptii dintre ani!

[Citeste mai mult...]Spectacol de colinde si cantece traditionale romanesti

[Citeste mai mult...]Pentru persoanele fizice: De luni, 10 octombrie 2016, se pot depune dosare de finantare in cadrul Programului privind instalarea sistemelor de incalzire care utilizeaza energie regenerabila, inclusiv inlocuirea sau completarea sistemelor clasice de incalzire, beneficiari persoane fizice. Perioada de depunere este 10 - 24 octombrie 2016. In cadrul programului finanţarea se acordă după cum urmează: a) până la 3.000 lei, pentru instalarea panourilor solare nepresurizate; b) până la 6.000 lei, pentru instalarea panourilor solare presurizate;

[Citeste mai mult...]Let's do it, Romania! - 24 septembrie 2016 la Brad

În cadrul campaniei de curațenie națională „Let's do it, Romania" administrația publică locală a municipiului Brad s-a înscris în Rețeaua municipalităților responsabile preocupate de managmentul sustenabil al deșeurilor. Astfel, în municipiul nostru s-au înscris si participat peste 70 de voluntari din municipiul Brad, mare majoritate fiind elevi ai unităţilor şcolare. Participanţii la această acţiune, organizată în fiecare an, au desfăşurat activităţi de curăţenie în data de 24 septembrie în unele zone din municipiu. Zonele vizate din municipiul Brad au fost: albia majoră a râului Crişul şi malurile pârâului Luncoi din zona Parcului Tineretului, zona cuprinsă între străzile Arsenie Boca si Ion Creangă şi terasamentul căii ferate şi parcul din fața Gării din municipiul Brad. Acţiunea s-a dorit a fi un semnal de alarmă tras de tinerii voluntari brădeni pentru a sancţiona lipsa de simţ civic a celor care aruncă deşeuri menajere în locuri neamenajate. Succesul acesteia se evidentiază și prin cantitatea de deșeuri strânsă: 360 kg. Trebuie precizat că colectarea deșeurilor s-a făcut în mod selectiv și destinația acestora a fost Stația "Eco Brad". Primăria municipiului Brad şi operatorul local de salubrizare au pus la dispoziţia voluntarilor materialele și logistica necesare pentru buna desfăşurare a acţiunii.

[Citeste mai mult...]WWW.INVESTROMANIA.GOV.RO - punctul de contact dintre investitori si autoritati

Departamentul pentru Promovarea Investiţiilor şi Comerţului din cadrul Ministerului Economiei, Comerţului şi Relaţiilor cu Mediul de Afaceri reprezintă punctul de contact dintre investitori și autorităţile centrale și locale, acordând la solicitarea investitorilor, asistenţă tehnică, sprijin și consultanţă de specialitate, pentru realizarea proiectelor de investiții. InvestRomania’s main goal is to attract and facilitate foreign direct investment in Romania InvestRomania is the government organization dedicated to providing professional support and advice to foreign investors in Romania. Whether it's about opening a new office or an entire manufacturing facility, our expert advice and support services are offered free of charge to organizations wishing to come to Romania.

[Citeste mai mult...]Marsul National ,,AVRAM IANCU" - editia a VI-a - 10 septembrie 2016

Sâmbătă 10 septembrie 2016, ora 12.00, va avea loc în Parcul Libertăţii din Oraşul Nou, la statuia lui AVRAM IANCU, un parastas dedicat CRĂIŞORULUI MUNŢILOR. Cu acest prilej vor fi prezenţi participanţi la cea de-a VI-a ediţie a Marşului Naţional Avram Iancu, iniţiat de poetul Laurian Stănchescu Vă invităm să cinstim împreună memoria Crăişorului!  

[Citeste mai mult...]O noua intalnire pe subiectul reabilitarii termice a blocurilor din municipiul Brad

In data de 16 august 2016 a avut loc la sediul Primariei municipiului Brad cea de-a treia intalnire cu reprezentanţii celor 16 Asociaţii de proprietari din municipiu pe tema accesării de fonduri pentru reabilitarea termică a blocurilor. Au participat si reprezentatnti ai administratiei publice locale si ai unei societăţi comerciale producătoare a unui sistem patentat de panele, pentru a oferi raspunsuri la intrebarile venite din partea celor interesati de accesarea de fonduri pentru reabilitarea termică a blocurilor. In urma acestei intalniri, trei dintre Asociatile prezente au solicitat deplasarea in teren a specialistilor de la societatea comerciala prezenta pentru a intocmi un deviz estimativ cu costuri pentru trei blocuri din municipiul Brad. In acest moment proprietarii apartamentelor din respectivele imobile sunt in posesia devizelor urmând a decide dacă doresc reabilitarea termică a imobilului in care locuiesc, dar până în acest moment nici unul dintre proprietari nu s-a exprimat în acest sens.       

[Citeste mai mult...]