Live din Brad
Cautare
Vremea
Dir.: nord
Coduri postale
Localitatea si strada:

Categorie Curenta: Informatii

Sunteti aici: InformatiiLet's do it, Romania! - 24 septembrie 2016 la Brad

În cadrul campaniei de curațenie națională „Let's do it, Romania" administrația publică locală a municipiului Brad s-a înscris în Rețeaua municipalităților responsabile preocupate de managmentul sustenabil al deșeurilor. Astfel, în municipiul nostru s-au înscris si participat peste 70 de voluntari din municipiul Brad, mare majoritate fiind elevi ai unităţilor şcolare. Participanţii la această acţiune, organizată în fiecare an, au desfăşurat activităţi de curăţenie în data de 24 septembrie în unele zone din municipiu. Zonele vizate din municipiul Brad au fost: albia majoră a râului Crişul şi malurile pârâului Luncoi din zona Parcului Tineretului, zona cuprinsă între străzile Arsenie Boca si Ion Creangă şi terasamentul căii ferate şi parcul din fața Gării din municipiul Brad. Acţiunea s-a dorit a fi un semnal de alarmă tras de tinerii voluntari brădeni pentru a sancţiona lipsa de simţ civic a celor care aruncă deşeuri menajere în locuri neamenajate. Succesul acesteia se evidentiază și prin cantitatea de deșeuri strânsă: 360 kg. Trebuie precizat că colectarea deșeurilor s-a făcut în mod selectiv și destinația acestora a fost Stația "Eco Brad". Primăria municipiului Brad şi operatorul local de salubrizare au pus la dispoziţia voluntarilor materialele și logistica necesare pentru buna desfăşurare a acţiunii.

[Citeste mai mult...]WWW.INVESTROMANIA.GOV.RO - punctul de contact dintre investitori si autoritati

Departamentul pentru Promovarea Investiţiilor şi Comerţului din cadrul Ministerului Economiei, Comerţului şi Relaţiilor cu Mediul de Afaceri reprezintă punctul de contact dintre investitori și autorităţile centrale și locale, acordând la solicitarea investitorilor, asistenţă tehnică, sprijin și consultanţă de specialitate, pentru realizarea proiectelor de investiții. InvestRomania’s main goal is to attract and facilitate foreign direct investment in Romania InvestRomania is the government organization dedicated to providing professional support and advice to foreign investors in Romania. Whether it's about opening a new office or an entire manufacturing facility, our expert advice and support services are offered free of charge to organizations wishing to come to Romania.

[Citeste mai mult...]Marsul National ,,AVRAM IANCU" - editia a VI-a - 10 septembrie 2016

Sâmbătă 10 septembrie 2016, ora 12.00, va avea loc în Parcul Libertăţii din Oraşul Nou, la statuia lui AVRAM IANCU, un parastas dedicat CRĂIŞORULUI MUNŢILOR. Cu acest prilej vor fi prezenţi participanţi la cea de-a VI-a ediţie a Marşului Naţional Avram Iancu, iniţiat de poetul Laurian Stănchescu Vă invităm să cinstim împreună memoria Crăişorului!  

[Citeste mai mult...]O noua intalnire pe subiectul reabilitarii termice a blocurilor din municipiul Brad

In data de 16 august 2016 a avut loc la sediul Primariei municipiului Brad cea de-a treia intalnire cu reprezentanţii celor 16 Asociaţii de proprietari din municipiu pe tema accesării de fonduri pentru reabilitarea termică a blocurilor. Au participat si reprezentatnti ai administratiei publice locale si ai unei societăţi comerciale producătoare a unui sistem patentat de panele, pentru a oferi raspunsuri la intrebarile venite din partea celor interesati de accesarea de fonduri pentru reabilitarea termică a blocurilor. In urma acestei intalniri, trei dintre Asociatile prezente au solicitat deplasarea in teren a specialistilor de la societatea comerciala prezenta pentru a intocmi un deviz estimativ cu costuri pentru trei blocuri din municipiul Brad. In acest moment proprietarii apartamentelor din respectivele imobile sunt in posesia devizelor urmând a decide dacă doresc reabilitarea termică a imobilului in care locuiesc, dar până în acest moment nici unul dintre proprietari nu s-a exprimat în acest sens.       

[Citeste mai mult...]ZILELE MUNICIPIULUI BRAD, editia a XV-a, 12-14 august 2016

 

[Citeste mai mult...]Reabilitarea blocurilor pe fonduri europene

Primaria municipiului Brad a organizat doua intalniri de lucru în 18 şi 27 iulie 2016 cu reprezentanţii celor 16 Asociaţii de proprietari din municipiu pe tema accesării de fonduri pentru reabilitarea termică a blocurilor. Au fost prezenţi atât administratori şi preşedinţi ai asociaţiilor, cât şi proprietari din imobile care au nevoie de reabilitare. Finanţarea este diponibilă în cadrul apelului de proiecte al Programului Operaţional Regional NR. POR/2016/3/3.1/A/1, Axa prioritara 3 - Sprijinirea tranzitiei catre o economie cu emisii scazute de carbon, Prioritatea de investiții 3.1, Operațiunea a - clădiri rezidențiale. Valoarea proiectelor poate fi între 100.000 de euro si 5.000.000 de euro pentru un singur proiect. Pot fi depuse mai multe proiecte a câte maximum 10 blocuri. La cea de-a doua întâlnire au fost prezenţi şi reprezentanţi ai unei societăţi comerciale producătoare a unui sistem patentat de panele ce vine ca un răspuns inteligent la problemele faţadelor. Scopul acestor întâlniri a fost de a răspunde întrebărilor venite din partea proprietarilor, a administratorilor si a presedinţilor Asociaţiilor de proprietari. Au fost discutate cotele de cofinanţare, categoriile de lucrări eligibile, condiţiile obligatorii pe care blocurile trebuie să le îndeplinească şi conţinutul dosarului prin care îşi exprimă intenţia de accesare a fondurilor europene pentru reabilitarea termică a blocurilor. Materiale cu informaţiile necesare accesării acestor finanţări au fost puse la dispoziţia celor prezenţi pentru a fi studiate. Următoarea întâlnire este programată în cursul lunii august.

[Citeste mai mult...]Operatiuni de DERATIZARE, DESINSECTIE si DEZINFECTIE in Brad

În data de 22 iulie 2016, ora 20.45 PRIMARIA MUNICIPIULUI BRAD efectuează operaţiuni de DERATIZARE, DESINSECŢIE si DEZINFECŢIE în PARCUL TINERETULUI, PARCUL CENTRAL, PARCUL AVRAM IANCU şi PARCUL DACILOR. Vă mulţumim pentru înţelegere!

[Citeste mai mult...]REGULAMENTUL CONCURSULUI I. ORGANIZATORI, PARTICIPANŢI, PERIOADA CONCURSULUI 1. Concursul foto este organizat de către Primaria Municipiului Brad, denumită în continuare Organizator, în cadrul Zilelor Municipiului Brad, ediţia a XV-a. 2. Concursul de fotografie este organizat pe baza regulilor stabilite în acest regulament (numit în continuare "Concurs") . 3. Tematica concursului va fi: "Biserici de lemn din Ţara Zarandului" 4. Regulamentul Concursului este disponibil la sediul Organizatorului, precum şi pe website-ul www.primariabrad.ro

[Citeste mai mult...]Programul european P.O.A.D. 2015-2016 de distribuire a ajutoarelor alimentare

PROGRAMUL EUROPEAN P.O.A.D. 2015/ 2016 DE DISTRIBUIRE A AJUTOARELOR ALIMENTARE SE VA DERULA ÎNCEPÂND CU DATA DE 11.07.2016 DUPĂ URMĂTORUL PROGRAM: LUNI - JOI 9- 15 VINERI - 9- 12

[Citeste mai mult...]ALEGERI LOCALE - 5 iunie 2016

În vederea alegerilor pentru Consiliul judeţean Hunedoara, Consiliul local şi Primarul municipiului Brad, ce vor avea loc în data de 5 iunie 2016,DELIMITAREA, NUMEROTAREA ŞI SEDIILE SECŢILOR DE VOTARE DIN CIRCUMSCRIPŢIA ELECTORALĂ NR.2, le găsiţi aici .

[Citeste mai mult...]