Live din Brad
Cautare
Vremea
Dir.: nord
Coduri postale
Localitatea si strada:

Categorie Curenta: Informatii

Sunteti aici: InformatiiPrelucraerea datelor cu caracter personal

» INFORMARE privind prelucrarea datelor cu caracter personal » FORMULARE pentru exercitarea dreptului privind prelucrarea datelor cu caracter personal:    » CERERE PENTRU EXERCITAREA DREPTULUI LA ACCES privind prelucrarea datelor cu caracter personal

[Citeste mai mult...]Targ de Paste - editia XI -a, 2018

Va invitam la cea de-a XI-a ediție a ”Târgului de Paște”, eveniment ce aduce impreună copii, părinți, cadre didactice, reprezentanți ai administrației publice locale și brădeni care vor să ajute 10 familii aflate în situații de dificultate.  

[Citeste mai mult...]ANUNT DE PARTICIPARE la selectia publica de proiecte de interes public local pentru acordarea de finantare nerambursabila din bugetul general al Municipiului Brad pe anul 2018

Instituția MUNICIPIUL BRAD - PRIMARIA invită persoanele fizice si juridice fără scop patrimonial, respectiv asociaţiile și fundaţiile constituite conform legii care îndeplinesc condiţiile prevăzute de Legea nr. 350/2005, să depună oferta în scopul atribuirii contractelor de finanţare nerambursabilă, pentru domeniile: cultură, sport, educație. 1. Procedura aplicată pentru atribuirea contractelor de finanţare nerambursabilă a proiectelor din domeniile cultură/sport/educație/culte/social pe anul 2018 este prevăzută de art. 6 din Legea nr. 350/2005, privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general . 2. Sursa de finanţare a contractului și valoarea : fonduri publice - 380.000 lei 3. Durata proiectelor : 15.12.2018 4. Data limită pentru depunerea propunerilor de proiect: 27 martie 2018 5. Adresa la care trebuie depuse propunerile de proiect: Brad, 335200, Primăria municipiului Brad str. Independenţei nr. 2 6. Data, ora și locul deschiderii propunerilor de proiect: 28 martie ora 10 , Primăria municipiului Brad

[Citeste mai mult...]Bblioteca Municipala ,,Gheorghe Parvu" Brad este online

În cadrul proiectelor de investiţii ale Primăriei Municipiului Brad pe anul 2017, s-a aflat şi achiziţionarea pentru Biblioteca Municipală „Gheorghe Pârvu" Brad a Sistemului integrat de bibliotecă TinREAD. Cu ajutorul acestui sistem fiecare utilizator are acces online la fondul de carte al bibliotecii utilizând adresa http://89.122.26.234:8080/opac sau accesând site-ul bibliotecii cu adresa https://biblioteca-municipala-brad7.webnode.ro . Cu ajutorul catalogului online fiecare utilizator va putea căuta după domeniu, autor, titlu sau cuvinte cheie publicaţiile din fondul de carte al bibliotecii, iar după realizarea contului de cititor al bibliotecii, abonaţii se pot autentifica în sistem şi îşi pot verifica împrumuturile în curs sau datele de expirare ale perioadei de împrumut. Sistemul mai are ca utilitate şi faptul că utilizatorii pot verifica disponibilitatea unui document şi pot solicita rezervarea acestuia. Deocamdată au fost înscrise publicaţiile cele mai căutate în randul cititorilor urmand a fi introdus pe parcurs tot fondul de carte al bibliotecii.

[Citeste mai mult...]Revelion 2018 - REVELIONUL BRADENILOR

[Citeste mai mult...]Intalnire cu Diaspora Romaneasca

Toti cei care doresc sa se intoarca acasa si sa inceapa o afacere aici, sunt invitati sa participe la o intalnire pentru a afla detalii despre cum se poate face asta cu ajutorul unor fonduri nerambursabile. Intalnirea are loc vineri, 29.12.2017, incepand cu ora 12.00, la sediul Primariei municipiului Brad de pe strada Independentei, nr. 2.  

[Citeste mai mult...]Guvernare transparenta, deschisa si participativa

In data de 22 august 2017, echipa de management a proiectului SIPOCA 35 „Guvernare transparentă deschisă și participativă - standardizare, armonizare, dialog îmbunătățit", implementat de Ministerul Consultării Publice și Dialogului Social (MCPDS), alături de Secretariatul General al Guvernului (SGG) și Ministerului Afacerilor Interne (MAI) a demarat interviurile cu reprezentanții instituțiilor publice. Pentru realizarea unei aprofundări a situației actuale a modului de

[Citeste mai mult...]Zilele Municipiului Brad - editia a XVI-a

În perioada 11-13 august se desfășoară în municipiul nostru a XVI-a ediție a Zilelor Municipiului Brad. Vă invităm să luați parte la trei zile de spectacol și manifestări artistice, culturale și sportive pentru toate vârstele și gusturile.

[Citeste mai mult...]VACCINAREA - Un drept al fiecarui copil

  Vaccinarea este un drept al fiecărui copil, importantă atât pentru sănătatea actuală cât și viitoare. Vaccinarea este singura metodă prin care putem preveni. De ce să lăsăm un copil să sufere ?

[Citeste mai mult...]Inscrieri la Concursul de fotografii si videoclipuri

 In cadrul editiei a XVI-a a ”Zilelor Municipiului Brad” se organizeaza un concurs de fotografii si videoclipuri cu tema: ” Obiceiuri și tradiții - Brad și Țara Zarandului”. Perioada de inscriere este 17-31 iulie 2017. Formularele de inscriere sunt:

[Citeste mai mult...]