Live din Brad
Cautare
Vremea
Dir.: nord
Coduri postale
Localitatea si strada:

Categorie Curenta: Informatii

Sunteti aici: InformatiiLet's Do It, Romania! Let's Do It, Brad!

Primăria municipiului Brad s-a înscris și în acest an la campania de curățenie „Let's Do It, Romania" derulată la nivel național în data de 21 septembrie 2019. În cadrul campaniei s-au înscris, până acum, peste 150 de voluntari din municipiul Brad, marea majoritate fiind elevi ai unităţilor şcolare, salariați ai primăriei și reprezentanti ai asociatiilor de proprietari din municipiul Brad. Acțiunea va avea loc în data de 21 septembrie 2019, începand cu ora 9.00, având ca punct de pornire sediul Primăriei municipiului Brad. La sediul primăriei se va desfășura înregistrarea voluntarilor și instructajul colectiv privind normele de siguranță. Participanţii, voluntari la această acţiune, vor desfăşura activităţi de curăţenie în unele zone din municipiu Brad. Zonele vizate care vor fi curăţate sunt: malurile pârâului Luncoi, albia majoră a râului Crişul Alb, Parcul Tineretului, terasamentul căii ferate înguste, terasamentul fostei căi ferate şi altele. Prin aceasta acțiune participanții doresc sa atragă atenția asupra lipsei de simț civic a celor care aruncă deșeuri menajere în locuri neamenajate. Primăria municipiului Brad, organizatorul de la nivel național şi operatorul local de salubrizare vor pune la dispoziţia voluntarilor logistica necesară pentru buna desfăşurare a acţiunii. Așteptăm ca la această acțiune să participe un număr cât mai mare de voluntari!

[Citeste mai mult...]Guvernare transparenta, deschisa si participativa

[Citeste mai mult...]ZILELE MUNICIPIULUI BRAD - editia a XVIII-a - 16-18 august 2019

Vă invităm să sărbătorim împreună ZILELE MUNICIPIULUI BRAD ediția a XVIII-a, 16-18 august 2019.   Primarul Municipiului Brad

[Citeste mai mult...]Initiativa cetateneasca SI TU DECIZI PENTRU BRAD

Vă informăm că, în conformitate cu prevederile art.109 și 110 din Legea nr.215/2001 a administrației publice locale, republicată cu modificările și completările ulterioare, cetățeanul Matei Raul-Florin a depus la Primăria Municipiului Brad forma propusă pentru proiectul de hotărâre ,,Inițiativă cetățenească cu propunerea privind implementarea Bugetării Participative în Municipiul Brad <<Și tu decizi pentru Brad>>". Inițiativa poate fi consultată aici .

[Citeste mai mult...]Testarea sistemului de avertizare a populatiei in situatii de urgenta RO-ALERT

Vă informăm că în perioada 18.07.2019 - 30.07.2019 se va desfășura, la nivel județean și național, testarea sistemului de avertizare a populației în situații de urgență ,,RO-ALERT". La nivelul municipiului Brad testarea va avea loc în data de 22.07.2019, în intervalul orar 10-12. Mesajul de testare va fi transmis de către I.S.U. Hunedoara.

[Citeste mai mult...]CAMPANIE DE COLECTARE A DESEURILOR VOLUMINOASE

SC BRAI-CATA derulează, în perioada 16-17-18 iulie 2019, intre orele 07-14 o noua campanie de colectare a deșeurilor voluminoase din Zona 1 Brad-UAT Brad Cetățenii vor putea depune deșeurile voluminoase prin aport voluntar în punctele de colectare existente pentru colectarea gunoiului menajer, conform programului de mai SUS. Deșeurile voluminoase sunt: mobilier, covoare, obiecte mari de folosință îndelungată altele decât deșeurile din echipamente electrice și electronice precum: calorifere fonta, calorifere aluminiu, uși, tocuri de uși, geamuri, tocuri de geamuri și sticlă de geam, comode, mese de cafea, de toaletă, decorative, mese de scris pentru copii, rafturi, etajere, etajere metalice, canapele, paturi, dulapuri, birouri, scaune, banchete, oale, ceasuri, perdele, draperii, dulapuri de baie, suporturi prosoape, lustre, tablouri, obiecte sanitare, căzi, vase de toaletă, robineți, cabine de duș, suporturi, baterii, chiuvete, bideuri, capace vase de toaletă, lavoare, rezervoare de apă pentru vase de toaletă, carpete, preșuri, etc.

[Citeste mai mult...]VOLUNTAR PENTRU BRAD!

MĂ IMPLIC ÎN VIAȚA ORAȘULUI MEU! Consiliul local al municipiului Brad a hotărât organizarea unor activități de voluntariat pentru tinerii cu vârsta intre 16 și 25 de ani din municipiul Brad. Prima perioadă de voluntariat este organizată în luna iulie după următorul program: -1-9 iulie înscrierea persoanelor interesate; -10-19 iulie desfășurarea activității de voluntariat Activitatea este organizată conform Legii 78/2014 privind reglementarea activității de voluntariat.

[Citeste mai mult...]Prima editie a CAMPIONATULUI DE MINIFOTBAL MUNICIPAL BRAD - 16 iunie 2019

[Citeste mai mult...]Dezvelirea si slujba de sfintire a bustului din bronz al EROULUI NATIONAL Avram Iancu - 15 iunie 2019

[Citeste mai mult...]1 IUNIE 2019 - SARBATOAREA COPILARIEI LA BRAD

[Citeste mai mult...]