Live din Brad
Cautare
Vremea
Dir.: nord
Coduri postale
Localitatea si strada:

Categorie Curenta: Informatii

Sunteti aici: InformatiiIN ATENTIA CETATENILOR BENEFICIARI DE AJUTOARE ALIMENTARE PRIN PROGRAMUL EUROPEAN POAD 2014

Distribuirea ajutoarelor alimentare prin Programul European POAD 2014 se va derula începând cu data de 17.12.2014 după următorul program: Luni - Joi 9 - 15 Vineri 9 - 12 exceptând zilele declarate nelucrătoare.

[Citeste mai mult...]EXTINDEREA SI REABILITAREA INFRASTRUCTURII DE APA SI APA UZATA IN JUDETUL HUNEDOARA

Proiectul EXTINDEREA ŞI REABILITAREA INFRASTRUCTURII DE APĂ ŞI APĂ UZATĂ ÎN JUDEŢUL HUNEDOARA este implementat de către S.C. APA PROD DEVA S.A. si co-finanţat din Fonduri Europene, iar municipiul Brad este unul din beneficiarii acestuia.

[Citeste mai mult...]CANTECUL ROMANULUI IN TARA AURULUI - spectacol difuzat de TVR1

Spectacolul realizat cu ocazia ZILELOR MUNICIPIULUI BRAD - 10 august 2014 va fi transmis de TELEVIZIUNEA ROMÂNĂ în data de 14 septembrie 2014, ora 16.00 - prima parte şi 21 septembrie 2014 ora 16.00 - partea a doua.

[Citeste mai mult...]AU INCEPUT LUCRARILE PE STRADA DECEBAL.TRAFIC RESTRICTIONAT!

[Citeste mai mult...]Bucuria copiilor este bucuria noastră!   Consiliul local şi Primăria municipiului Brad au marcat ziua de 1 Iunie - Ziua Internaţională a Copilului printr-o serie de activităţi dedicate copiilor din zona municipiului Brad. Programul zilei a debutat cu cea de a IX-a ediţie a „Crosului Zarandului", la realizarea căruia, un sprijin substanţial a fost acordat de Direcţia Judeţeană pentru Sport prin prezenţa doamnei Sorina Gabriela Cobori care a acordat diplomele şi premiile câştigătorilor. Crosul s-a desfăşurat pe mai multe categorii de vârstă şi sex. Activităţile s-au desfăşurat în Parcul Tineretului din municipiul Brad, începând cu ora 10.00 cu un spectacol de muzică şi dans susţinut de formaţiile artistice din unităţile de învăţământ preşcolar şi şcolar din municipiul Brad: grupuri vocale, grupuri corale, dans modern şi popular, solişi vocali. Incepand cu ora 11.30 elevii brădeni au participat la un concurs de indemanare cu bicicleta la care au participat copii de la 4 ani la 17 ani.

[Citeste mai mult...]Ziua Eroilor sarbatorita la Brad

Comemorarea eroilor căzuţi în război, se organizează în fiecare an, la 40 de zile după Sfintele Paşti, când Biserica Ortodoxă sărbătoreşte Înălţarea Domnului, începând cu anul 1920. Cu această ocazie, la Troiţa din centrul municipiului Brad şi din satul Ţărăţel, prin grija administraţiei publice locale şi a Unităţii militare 01099 Brad, au fost organizate, în data de 29 mai 2014, manifestări în cinstea eroilor români. Astfel, începând cu ora 11.30, la Troiţa din satul Ţărăţel a avut loc festivitatea de depunere de coroane în cinstea eroilor, iar începând cu ora 13.00, în Piaţa Tricolorului din Brad, s-au depus coroane, a fost oficiat un Tedeum, primarul municipiului Brad a rostit o alocuţiune şi a avut loc o defilare a batalionului Vânători de munte „Avram Iancu" Brad. „ Înălţarea Domnului, sărbătorim la Brad este zi de mare sărbătoare creştină, dar şi prilej de a adduce prinosul nostrum de recunoştinţă eroilor români. Ca în fiecare an aici, la Brad, sub flamura tricolor ă şi în umbra troiţei, marcăm această zi prin jerbe de flori şi slujbă de pomenire. Faptele lor eroice au făcut posibil ca astăzi noi să trăim în pace şi linişte. Sacrificial lor nu trebuie uitat niciodată şi trebuie să fie pildă pentru noi şi copii noştrii.", a declarat cu această ocazie primarul municipiului Brad, domnul Florin Cazacu.  

[Citeste mai mult...]Noaptea Muzeelor 2014 la Brad

   Vizitarea Muzeului Aurului Brad in cadrul evenimentului Noaptea Muzeelor 2014 este o actiune organizata prin colaborarea C.N.C.A.F. Minvest S.A. Deva si Primaria municipiului Brad si are loc sambata, 17 mai 2014, intre orele 21.00-02.00. Va invitam sa vizitati Muzeului Aurului Brad, ocazie cu care veti putea admira minunatele exponate cu aur nativ. 

[Citeste mai mult...]Targ de Paste - editia a VII-a

CONSILIUL LOCAL ŞI PRIMĂRIA MUNICIPIULUI BRAD INSPECTORATUL ŞCOLAR AL JUDEŢULUI HUNEDOARA PROTOPOPIATUL BRAD CU PAROHIILE DIN MUNICIPIUL BRAD CASA DE CULTURĂ BRAD GRĂDINIŢA "FLOARE DE COLŢ" BRAD ŞCOALA GIMNAZIALĂ „HORIA, CLOŞCA ŞI CRIŞAN" BRAD ŞCOALA GIMNAZIALĂ „MIRCEA SÂNTIMBREANU„ BRAD CLUBUL COPIILOR BRAD

[Citeste mai mult...]Curatenia de primavara

In perioada 5-19 aprilie, Primăria municipiului Brad în colaborare cu Asociaţiile de proprietari desfăşoară acţiuni de curăţare a zonelor verzi intravilane, a parcurilor şi a spaţiilor de joacă, văruire a copacilor ornamentali, curăţare a aleilor şi a căilor de acces. În vederea reuşitei acestei acţiuni este necesar să participe cât mai mulţi locuitori ai municipiului.

[Citeste mai mult...]RAPORT FINAL privind acordarea de finantari nerambursabile in conditiile Legii nr.350/2005 pentru anul 2013

In conformitate cu prevederile Legii nr.350/2005 privind regimul finantarilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activitati nonprofit de interes general, cu modificarile si completarile ulterioare, Consiliul Local al Municipiului Brad a aprobat acordarea de finantari nerambursabile de la bugetul local al Municipiului Brad persoanelor fizice autorizate/atestate, asociatiilor/fundatiilor/organizatiilor fara scop patrimonial cu personalitate juridica, care isi desfasoara activitatea pe raza municipiului Brad, cultelor religioase romane cu personalitate juridica, cluburilor sportive de drept privat care desfasoara activitati nonprofit menite sa sprijine realizarea unor obiective de interes public local. Domeniile pentru care s-au acordat finantari nerambursabile de la bugetul general al Municipiului Brad in anul 2013 sunt: - Servicii recreative si sportive; - Servicii religioase; - Servicii culturale. Suma totala de la bugetul general al Municipiului Brad si aprobata pentru anul 2013 a fost de 230.000 lei, repartizarea acesteia pe domenii fiind urmatoarea: - Servicii recreative si sportive - 170.000 lei - Servicii religioase - 50.000 lei - Servicii culturale - 10.000 lei

[Citeste mai mult...]