Live din Brad
Cautare
Vremea
Dir.: nord
Coduri postale
Localitatea si strada:

Categorie Curenta: Informatii

Sunteti aici: InformatiiZilele Municipiului Brad - editia a XVI-a

În perioada 11-13 august se desfășoară în municipiul nostru a XVI-a ediție a Zilelor Municipiului Brad. Vă invităm să luați parte la trei zile de spectacol și manifestări artistice, culturale și sportive pentru toate vârstele și gusturile.

[Citeste mai mult...]VACCINAREA - Un drept al fiecarui copil

  Vaccinarea este un drept al fiecărui copil, importantă atât pentru sănătatea actuală cât și viitoare. Vaccinarea este singura metodă prin care putem preveni. De ce să lăsăm un copil să sufere ?

[Citeste mai mult...]Inscrieri la Concursul de fotografii si videoclipuri

 In cadrul editiei a XVI-a a ”Zilelor Municipiului Brad” se organizeaza un concurs de fotografii si videoclipuri cu tema: ” Obiceiuri și tradiții - Brad și Țara Zarandului”. Perioada de inscriere este 17-31 iulie 2017. Formularele de inscriere sunt:

[Citeste mai mult...]Concurs multimedia, editia a V-a, desfasurat in cadrul ,,Zilelor Municipiului Brad" 2017

Regulament concurs multimedia „Obiceiuri si traditii -BRAD, Tara Zarandului" Primaria Municipiului Brad va invita sa participati la Concursul multimedia „Obiceiuri si traditii - BRAD, Tara Zarandului" , organizat in cadrul Zilelor Municipiului Brad editia a XVI-a, care are ca scop promovarea

[Citeste mai mult...]MASURI DE PREVENIRE PENTRU PERIOADELE CANICULARE

Recomandări privind protecția populației pe timpul caniculei: - Deplasările sunt recomandate în primele ore ale dimineții sau seara, pe cât posibil prin zone umbrite, alternând deplasarea cu repausul, în spații dotate cu aer condiționat (magazine, spatii publice); - Evitați aglomerațiile, expunerea la soare, efortul fizic intens intre orele 11.00-18.00 - Purtați haine lejere, subțiri, deschise la culoare, pălării și ochelari de soare; - Beți 1,5-2 litri de lichide pe zi, nu prea reci, apă, sucuri naturale din fructe și ceaiuri călduțe (soc, mușețel, urzici): - Mâncați fructe și legume (pepene, prune, roșii) sau iaurt (echivalentul unui pahar cu apa); mâncați echilibrat și variat insistând pe produsele cu valoare calorica mică; - Evitați băuturile ce conțin cofeină (cafea, ceai, cola) sau zahăr (sucurile carbogazoase) în cantitate mare;

[Citeste mai mult...]Anunt de atribuire a contractelor de finantare nerambursabila pe anul 2017

Ca urmare a solicitării de finanţare nerambursabilă din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general conform Secţiunii a 2-a, art. 17 din Legea 350/2005 cu modificările şi completările ulterioare, Municipiul Brad, cu sediul în Brad, strada Independentei, nr. 2, judeţul Hunedoara, codul postal 335200, tel.: 0254/612665, fax.: 0254/612669, Cod fiscal: 4374962, e-mail: bradprim@yahoo.com.anunţă proiectele sportive, culturale si religioase câştigătoare, în vederea atribuirii contractelor de finanţare nerambursabilă. ANUNŢ DE ATRIBUIRE A CONTRACTELOR DE FINANŢARE NERAMBURSABILĂ 1. Ca urmare a participării la selecţia publică a proiectelor sportive, culturale si religioase în vederea acordării de finanţare nerambursabilă, conform prevederilor Legii nr. 350/2005 privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general şi a Hotărârii Consiliului Local nr. 72 din 25.05.2017 , se vor atribui contracte de finanţare nerambursabilă următorilor beneficiari:

[Citeste mai mult...]NOAPTEA MUZEELOR 2017 la Brad

[Citeste mai mult...]PROCIV 2017 - Exercitiu national de instiintare, avertizare si alarmare in situatii de protectie civila

Municipiul Brad este cuprins într-un exercițiu național de înștiințare, avertizare și alarmare în situații de protecție civilă intitulat "Prociv 2017", care se va desfășura, în perioada 18-21 aprilie 2017. În cadrul acestui exercițiu, în intervalul orar 10:00 - 15:00, se va executa și o alarmare a populației, instituțiilor publice și operatorlor economici din municipiul Brad.

[Citeste mai mult...]ANUNT DE PARTICIPARE la selectia publica de proiecte de interes public local pentru acordarea de finantare nerambursabila din bugetul general al Municipiului Brad pe anul 2017

1. Autoritatea Contractantă: Municipiul Brad, cu sediul în Brad, strada Independenţei, nr. 2, judeţul Hunedoara, codul poştal 335200, telefon 0254/612665, Fax: 0254/612669, Cod fiscal: 4374962, e-mail: bradprim@yahoo.com. 2. Reglementări legale privind acordarea finanţării nerambursabile: - Legea nr. 350/2005 privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate activităţii nonprofit de interes general, republicată, precum şi legile speciale pentru fiecare domeniu finanţat. Suma totală de la bugetul general al Municipiului Brad şi aprobată pentru anul 2017 este de 390.000 lei, repartizarea acesteia pe domenii fiind următoarea: - Servicii recreative şi sportive - 200.000 lei; - Servicii religioase - 150.000 lei - Servicii culturale - 40.000 lei 3. Durata de implementare a proiectelor: anul 2017. 4. Ghidul solicitantului se poate procura de la sediul Primăriei municipiului Brad, strada Independenţei, nr. 2, judeţul Hunedoara, Compartimentul Relaţii Publice, telefon 0254/612665 şi de pe site-ul instituţiei www.primariabrad.ro. 5. Data limita pana la care solicitantul va depune cererea cu documentaţia aferentă prevăzută în Ghidul solicitantului la sediul Primăriei municipiului Brad - Compartimentul Relaţii Publice, din Brad, strada Independenţei, nr. 2, judeţul Hunedoara, este 22.05.2017 , ora 16. Documentatia se va depune în plic sigilat, cu menţionarea pe plic a denumirii proiectului, adresa şi numele complet al solicitantului precum şi menţiunea „A NU SE DESCHIDE ÎNAINTE DE SESIUNEA DE EVALUARE". În plicul conţinând propunerile de proiecte, documentele vor fi aranjate în ordinea şi în numărul de exemplare menţionate în Ghidul Solicitantului.

[Citeste mai mult...]Targ de Paste - editia a X-a

CONSILIUL LOCAL ŞI PRIMĂRIA MUNICIPIULUI BRAD INSPECTORATUL ŞCOLAR AL JUDEŢULUI HUNEDOARA PROTOPOPIATUL BRAD CU PAROHIILE DIN MUNICIPIUL BRAD CASA DE CULTURĂ BRAD GRĂDINIŢA "FLOARE DE COLŢ" BRAD ŞCOALA GIMNAZIALĂ „HORIA, CLOŞCA ŞI CRIŞAN" BRAD PALATUL COPIILOR DEVA - CLUBUL COPIILOR BRAD Vă invităm să împărtăşiţi cu noi bucuria de a dărui speranţă, lumină şi pace sufletească celor din jur.

[Citeste mai mult...]