Live din Brad
Cautare
Vremea
Dir.: nord
Coduri postale
Localitatea si strada:

Categorie Curenta: Informatii

Sunteti aici: InformatiiBblioteca Municipala ,,Gheorghe Parvu" Brad este online

În cadrul proiectelor de investiţii ale Primăriei Municipiului Brad pe anul 2017, s-a aflat şi achiziţionarea pentru Biblioteca Municipală „Gheorghe Pârvu" Brad a Sistemului integrat de bibliotecă TinREAD. Cu ajutorul acestui sistem fiecare utilizator are acces online la fondul de carte al bibliotecii utilizând adresa http://89.122.26.234:8080/opac sau accesând site-ul bibliotecii cu adresa https://biblioteca-municipala-brad7.webnode.ro . Cu ajutorul catalogului online fiecare utilizator va putea căuta după domeniu, autor, titlu sau cuvinte cheie publicaţiile din fondul de carte al bibliotecii, iar după realizarea contului de cititor al bibliotecii, abonaţii se pot autentifica în sistem şi îşi pot verifica împrumuturile în curs sau datele de expirare ale perioadei de împrumut. Sistemul mai are ca utilitate şi faptul că utilizatorii pot verifica disponibilitatea unui document şi pot solicita rezervarea acestuia. Deocamdată au fost înscrise publicaţiile cele mai căutate în randul cititorilor urmand a fi introdus pe parcurs tot fondul de carte al bibliotecii.

[Citeste mai mult...]Revelion 2018 - REVELIONUL BRADENILOR

[Citeste mai mult...]Intalnire cu Diaspora Romaneasca

Toti cei care doresc sa se intoarca acasa si sa inceapa o afacere aici, sunt invitati sa participe la o intalnire pentru a afla detalii despre cum se poate face asta cu ajutorul unor fonduri nerambursabile. Intalnirea are loc vineri, 29.12.2017, incepand cu ora 12.00, la sediul Primariei municipiului Brad de pe strada Independentei, nr. 2.  

[Citeste mai mult...]Guvernare transparenta, deschisa si participativa

In data de 22 august 2017, echipa de management a proiectului SIPOCA 35 „Guvernare transparentă deschisă și participativă - standardizare, armonizare, dialog îmbunătățit", implementat de Ministerul Consultării Publice și Dialogului Social (MCPDS), alături de Secretariatul General al Guvernului (SGG) și Ministerului Afacerilor Interne (MAI) a demarat interviurile cu reprezentanții instituțiilor publice. Pentru realizarea unei aprofundări a situației actuale a modului de

[Citeste mai mult...]Zilele Municipiului Brad - editia a XVI-a

În perioada 11-13 august se desfășoară în municipiul nostru a XVI-a ediție a Zilelor Municipiului Brad. Vă invităm să luați parte la trei zile de spectacol și manifestări artistice, culturale și sportive pentru toate vârstele și gusturile.

[Citeste mai mult...]VACCINAREA - Un drept al fiecarui copil

  Vaccinarea este un drept al fiecărui copil, importantă atât pentru sănătatea actuală cât și viitoare. Vaccinarea este singura metodă prin care putem preveni. De ce să lăsăm un copil să sufere ?

[Citeste mai mult...]Inscrieri la Concursul de fotografii si videoclipuri

 In cadrul editiei a XVI-a a ”Zilelor Municipiului Brad” se organizeaza un concurs de fotografii si videoclipuri cu tema: ” Obiceiuri și tradiții - Brad și Țara Zarandului”. Perioada de inscriere este 17-31 iulie 2017. Formularele de inscriere sunt:

[Citeste mai mult...]Concurs multimedia, editia a V-a, desfasurat in cadrul ,,Zilelor Municipiului Brad" 2017

Regulament concurs multimedia „Obiceiuri si traditii -BRAD, Tara Zarandului" Primaria Municipiului Brad va invita sa participati la Concursul multimedia „Obiceiuri si traditii - BRAD, Tara Zarandului" , organizat in cadrul Zilelor Municipiului Brad editia a XVI-a, care are ca scop promovarea

[Citeste mai mult...]MASURI DE PREVENIRE PENTRU PERIOADELE CANICULARE

Recomandări privind protecția populației pe timpul caniculei: - Deplasările sunt recomandate în primele ore ale dimineții sau seara, pe cât posibil prin zone umbrite, alternând deplasarea cu repausul, în spații dotate cu aer condiționat (magazine, spatii publice); - Evitați aglomerațiile, expunerea la soare, efortul fizic intens intre orele 11.00-18.00 - Purtați haine lejere, subțiri, deschise la culoare, pălării și ochelari de soare; - Beți 1,5-2 litri de lichide pe zi, nu prea reci, apă, sucuri naturale din fructe și ceaiuri călduțe (soc, mușețel, urzici): - Mâncați fructe și legume (pepene, prune, roșii) sau iaurt (echivalentul unui pahar cu apa); mâncați echilibrat și variat insistând pe produsele cu valoare calorica mică; - Evitați băuturile ce conțin cofeină (cafea, ceai, cola) sau zahăr (sucurile carbogazoase) în cantitate mare;

[Citeste mai mult...]Anunt de atribuire a contractelor de finantare nerambursabila pe anul 2017

Ca urmare a solicitării de finanţare nerambursabilă din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general conform Secţiunii a 2-a, art. 17 din Legea 350/2005 cu modificările şi completările ulterioare, Municipiul Brad, cu sediul în Brad, strada Independentei, nr. 2, judeţul Hunedoara, codul postal 335200, tel.: 0254/612665, fax.: 0254/612669, Cod fiscal: 4374962, e-mail: bradprim@yahoo.com.anunţă proiectele sportive, culturale si religioase câştigătoare, în vederea atribuirii contractelor de finanţare nerambursabilă. ANUNŢ DE ATRIBUIRE A CONTRACTELOR DE FINANŢARE NERAMBURSABILĂ 1. Ca urmare a participării la selecţia publică a proiectelor sportive, culturale si religioase în vederea acordării de finanţare nerambursabilă, conform prevederilor Legii nr. 350/2005 privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general şi a Hotărârii Consiliului Local nr. 72 din 25.05.2017 , se vor atribui contracte de finanţare nerambursabilă următorilor beneficiari:

[Citeste mai mult...]