Live din Brad
Cautare
Vremea
Dir.: nord
Coduri postale
Localitatea si strada:

Let's Do It, Romania! Let's Do It, Brad!

Primăria municipiului Brad s-a înscris și în acest an la campania de curățenie „Let's Do It, Romania" derulată la nivel național în data de 21 septembrie 2019. În cadrul campaniei s-au înscris, până acum, peste 150 de voluntari din municipiul Brad, marea majoritate fiind elevi ai unităţilor şcolare, salariați ai primăriei și reprezentanti ai asociatiilor de proprietari din municipiul Brad. Acțiunea va avea loc în data de 21 septembrie 2019, începand cu ora 9.00, având ca punct de pornire sediul Primăriei municipiului Brad. La sediul primăriei se va desfășura înregistrarea voluntarilor și instructajul colectiv privind normele de siguranță.
Participanţii, voluntari la această acţiune, vor desfăşura activităţi de curăţenie în unele zone din municipiu Brad. Zonele vizate care vor fi curăţate sunt: malurile pârâului Luncoi, albia majoră a râului Crişul Alb, Parcul Tineretului, terasamentul căii ferate înguste, terasamentul fostei căi ferate şi altele.
Prin aceasta acțiune participanții doresc sa atragă atenția asupra lipsei de simț civic a celor care aruncă deșeuri menajere în locuri neamenajate.
Primăria municipiului Brad, organizatorul de la nivel național şi operatorul local de salubrizare vor pune la dispoziţia voluntarilor logistica necesară pentru buna desfăşurare a acţiunii.
Așteptăm ca la această acțiune să participe un număr cât mai mare de voluntari!